sábado, 12 de junio de 2010

RUTA DE L’ANIVERSARI THALASSA 20 ANYS DE COMPROMÍS AMB EL MAR

Per celebrar el 20è aniversari del programa, el proper diumenge dia 6 de juny, Thalassa s’embarca en el pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona durant quinze dies per recórrer la costa catalana.Del 6 al 20 de juny, l’equip del programa Thalassa fa un viatge que començarà a Portvendres i acabarà a Sant Carles de la Ràpita.


ITINERARI RUTA DE L’ANIVERSARI THALASSA Juny 2010

Diumenge 6 de juny PORT VENDRES

Dimarts 8 de juny PORT DE LA SELVA

Dimecres 9 de juny Navegació pel CAP DE CREUS

Dijous 10 de juny ROSES

Divendres 11 de juny L’ESCALA

Dissabte i dium. 12-13 juny PALAMÓS

Dilluns 14 de juny ARENYS DE MAR

Dimecres 16 de juny VILANOVA I LA GELTRÚ

Dijous 17 de juny TARRAGONA

Divendres 18 de juny L’AMETLLA DE MAR

Dissabte i dium. 19-20 juny SANT CARLES DE LA RÀPITA


Durant aquest recorregut, que té una part festiva i de celebració, l’equip es retrobarà amb les poblacions costaneres i amb molta de la gent amb les que durant aquest vint anys ha compartit la seva singladura televisiva.

Seguint el ritual de cortesia entre la gent de la mar l’equip Thalassa rebrà les banderes de les poblacions o de las regions marítimes per on passi i les hissarà al pal del vaixell per seguir navegant amb elles amb un esperit de germanor marinera i de compartir el respecte pel mar.

L’equip aprofitarà la Ruta de l’Aniversari per preparar nous reportatges per la propera temporada en la que vol fer una sèrie de retrats de pobles costaners que mostrin l’anima marinera que els ha fet créixer i de la qual encara i malgrat el canvis es nodreixen.

L'EQUIP DEL THALASSA


Foto TVC

Foto TVC


El Santa Eulàlia , el vaixell del Museu Marítim de Barcelona

Aquest viatge es fa amb la col•laboració del Museu Marítim de Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia.

Foto Jose Luis Biel-MMB

El Santa Eulàlia és un dels últims supervivents d’una època en que els gran velers eren la millor opció del transport per mar. Aquest magnífic veler té 34 metres d’eslora, tres pals i porta una tripulació de 8 persones.

Foto Jose Luis Biel-MMB

La seva història va començar l’any 1918 quan l’armador Pasqual Flores el va construir a les drassanes de Torrevieja i li va donar el nom de la seva filla Carmen Flores. Gracies a la restauració feta pel Museu Marítim de Barcelona va tornar al seu aspecte original, el d’una embarcació de treball sense luxes, que ara 90 anys mes tard segueix solcant la Mediterrània, en aquest cas amb l’equip del Thalassa a bord.

No hay comentarios:

Publicar un comentario